Trægulve

Trægulv har længe været et populært valg i Danmark – og med god grund. Det er nemt at holde og i modsætning til de fleste gulvtæpper bliver det pænere, og får mere personlighed, med alderen. Derudover passer det godt til den simple skandinaviske stil, som stormer frem. Et trægulv er også en behagelig overflade at gå på, og bliver sjældent koldt som blandt andet fliser har en tendens til.

Et trægulv er et fornuftigt og et fleksibelt valg med mange muligheder inden for farve, men også i forhold til hvor rustik en træsort man ønsker. Med et trægulv inviterer man et lille stykke natur indenfor, og skal derfor være opmærksom på at udseendet kan ændre sig lidt med årene – men bestemt ikke til det værre.

Man kan vælge enten at oliere eller lakere et trægulv. Begge muligheder har fordele og ulemper. Lakerede gulve er nemmere at holde fordi det ikke kræver efterbehandling. Det skal bare vaskes i sæbe behandles til formålet, og så beholder det sin stærke overflade. Kommer der først ridser kan de dog kun fjernes ved at slibe gulvet ned og lakere igen. Det problem undgår man ved olierede gulve, fordi ridser forsvinder når man påfører ny olie. Det kræver dog mere pleje fordi det skal olieres ca. en gang om året alt efter hvor slidt det er, og får man det ikke gjort risikerer man at træet begynder at revne fordi det tørrer ud. Det mest brugte i dag er lakerede gulve fordi de er så nemme at holde.

trægulv

Hvilken mulighed der passer bedst til dig står Gert Friis Trægulve klar til at rådgive dig omkring. Vi er selvfølgelig også behjælpelige med at vælge den træsort, der passer bedst til dine ønsker og både udseende og egenskaber.

Et trægulv fra Gert Friis Trægulve er det oplagte valg når du ønsker et flot gulv, der holder længe og som kan klare hverdagens små uheld samt både børneleg og dyrepoter.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine ønsker.

Kontakt os allerede i dag!
Gert Friis Trægulve