Sildebensparket

Sildebensparket er kendetegnet ved sit unikke og eksklusive look. Gulvet kan fremstilles i mange trætyper, hvoraf det mest almindelige er eg, hvilket betyder at du nemt kan få præcist det udtryk du ønsker, uanset om du er til mørke eller lyse gulve. Sildebensparket er et stilfuldt og klassisk valg, som holder sig pænt og stærkt i mange år, og som sætter et tidsløst præg på din bolig, uanset hvilken type det er. En af produktets fordele er også at det kan slibes ned mange gange fordi stavene oftest fremstilles af hårdt træ.

Sildebensparket Aarhus

Hos Gert Friis Trægulve i Århus er vi specialister i sildebensparket. Vi har mange års erfaring med at rådgive danskerne til at få det gulv de vil have i høj kvalitet, som er lagt med omtanke. Med et sildebensparketgulv får du en robust løsning, som kan fremstilles i mange typer træ af pæne sorteringer. Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten. Kun pænt træ kan få de forskellige mønstre til at stå ordenligt frem og skabe den ønskede personlighed i rummet. Sildebensparket er gulvvalget ingen fortryder.

Sildebensparket København

Gert Friis Trægulve leverer og monterer i såvel København, og resten af Sjælland, som i Jylland. Du er altid velkommen til at kontakte os og få rådgivning til at få netop dine gulvdrømme til at gå i opfyldelse. Ud fra dine behov kan vi hjælpe med at vurdere hvilken trætype, der vil gøre sig bedst til det enkelte rum. Vi er naturligvis også behjælpelige med at vejlede om efterbehandling og vask af dit nye gulv, efter det er lagt.

Gør dig gerne nogen tanker om nedenstående før du ringer:

  • Hvor mange kvadratmeter skal du bruge?
  • Hvilket rum skal gulvet lægges i?
  • Skal gulvet være lyst eller mørkt?
  • Er der nogen trætyper du foretrækker?
  • Skal det olieres eller lakeres?

Det vil give os et godt udgangpunkt for en konstruktiv samtale.

Sildebensparket

Kontakt os allerede i dag!
Gert Friis Trægulve