Stavparket

Stavparket er den tidsløse klassiker som lever på bedste velgående, og som stabilt har beholdt sin popularitet gennem mange år. Dette skyldes blandt andet de mange muligheder for at lægge dem i unikke mønstre, som passer til det enkelte hjem, hvad end du er mest til et simpelt stigemønster eller et mere komplekst engelsk mønster. Uanset hvad du vælger er der rig mulighed for at få et personligt resultat.

Hos Gert Friis Trægulve er vi specialister inden for stavparket, og kan altid levere et godt resultat inden for præcist dine ønsker om mønster eller overfladebehandling. Fordi Stavparket fremstilles i enkelte stave, så giver det også muligheden for at mikse med forskellige trætyper, hvis man ønsker noget helt unikt eller specielt. Det betyder at man kan få et gulv der både skaber en interessant atmosfære, men som også er meget slidstærkt og robust.

Stavparket er især velegnet til rum hvor gulvet udsættes for hårdt slid. Det gør typen til et oplagt valg til blandt andet køkkener, opholdsrum og gange men også til erhverv som fx kontor eller butiksarealer. Med Gert Friis Trægulves langvarige erfaring inden for gulve kan du trygt regne med at få den bedste vejledning, så du får et vellagt gulv i god kvalitet, som du bliver glad for i mange år frem.

Stavparket

Vi leverer og monterer i hele landet, og får du lavet dit gulv hos os, får du naturligvis vejledning i at vedligeholde og vaske det på bedste vis, så det holder sig pænt efter flere års slid.

Du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale om dine ønsker.

Kontakt os allerede i dag!
Gert Friis Trægulve